BOGOSLUŽJA SUBOTOM

REDOVNA BOGOSLUŽJA SUBOTOM

SUBOTNJA ŠKOLA 09:30 h

BOGOSLUŽJE - 11:00 h

BOGOSLUŽJE ZA MLADE 18:00 h


              Dobro došli

BIBLIJA I JA

Med od maslačka

ODLIČAN JE ZA DIŠNE PUTEVE, ODNOSNO ZA LJUDE KOJI IMAJU PROBLEMA S GRLOBOLJOM

Priprema

  1. Cvijetove maslačka dobro isperete vodom. Močite ih u 2 litre vode 24 sata.
  1. Drugi dan u tekučinu u kojoj su močeni cvijetovi stavite šečer, narezane naranče i limun s koricom da kuha 30 minuta. Zatim tu smjesu procijedite i kuhajte još 30 minuta stalno miješajući dok se ne zagusti.
  1. Ohladiti i stavljati u staklenke.

Posluživanje

Ove količine su dovoljne za 2 kg meda. Med držati na hladnom. Traje do godine dana.

Potrebni sastojci

  •  500 žutih cvijetova maslačka
  •  3 naranče
  •  2 limuna
  •  3 kg šečera
  •  2 vanil šečera
 

Na Facebooku smoJUTARNJE MISLI

01.11.2014.

Obuci svu bojnu opremu Božju

“Obucite se u bojnu opremu Božju da se mognete suprotstaviti đavolskim napadima! Jer naša borba nije protiv krvi i tijela, nego protiv Poglavarstava, protiv Vlasti, protiv Vrhovnikâ ovoga mračnog svijeta: protiv zlih duhova koji borave u nebeskim prostorima.” (Efežanima 6,11.12)

Nismo sigurni ako odbacimo svoje oružje kad idemo u bitku. Upravo tada je najpotrebnije da budemo obučeni u svu bojnu opremu Božju. Svaki dio je bitan. (Testimonies for the Church, sv. 7, str. 190)

Dok Sotona stalno pokušava zaslijepiti njihov um za ovu činjenicu, neka kršćani nikada ne zaborave da oni ne ratuju protiv “krvi i tijela, nego protiv Poglavarstava, protiv Vlasti, protiv Vrhovnikâ ovoga mračnog svijeta: protiv zlih duhova koji borave u nebeskim prostorima” (Efežanima 6,12). Stoljećima do naših dana odzvanja nadahnuto upozorenje: “Budite trijezni i bdijte: vaš protivnik, đavao, obilazi kao ričući lav, tražeći koga da proždere!” ...

Od Adamovog doba do našeg vremena naš se veliki neprijatelj služi svojom moći da tlači i uništava. Sada se priprema za posljednji pohod protiv Crkve. Svi koji nastoje slijediti Isusa, doći će u sukob s ovim bezobzirnim neprijateljem. Što više kršćanin oponaša božanski Uzor, to će sigurnije biti cilj Sotoninih napada. (Velika borba, str. 437,438)

Moramo se obući u svu Božju bojnu opremu i u svakom trenutku biti spremni za borbu protiv sila tame. Kad na nas navale kušnje i nevolje, obratimo se Bogu i borimo se s Njim u molitvi. On nas neće otpustiti prazne, već će nam dati milost i snagu da nadvladamo i slomimo neprijateljevu moć. O kad bi svi mogli ovo vidjeti u pravom svjetlu i podnijeti napore kao dobri Isusovi vojnici! Tada bi Izrael napredovao, jak u Bogu i u Njegovoj silnoj moći. (Rani spisi, str. 57,58)

LINKOVI

                 

Gdje smo

KRŠĆANSKA ADVENTISTIČKA CRKVA NOVAKI BISTRANSKI

Mornarska 12, Bistranski Novaki

 

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 1 

Posjeta stranice

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas41
mod_vvisit_counterJučer123
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2289
mod_vvisit_counterProšli tjedan1687
mod_vvisit_counterOvaj mjesec41
mod_vvisit_counterProšli mjesec6614
mod_vvisit_counterSVEUKUPNO462411

QRCode